Новости

 
01 травня 2024

Мережа АІС пропонує придбати Hyundai Sonata з Кореї в кредит від 2 700 грн на місяць!

Купити один з найпопулярніших автомобілів в Україні - Hyundai Sonata, можна в кредит з мінімальним платежем на місяць від 2 700 грн.1 Так, в Торгово-сервісній мережі АІС, придбати в кредит можна автомобілі Hyundai Sonata 2016-2017 р.в., вартість яких починається з 389 900 грн.2

Звертаємо увагу, що мережа АІС пропонує одні з найбільш вигідних умов кредитування на ринку:

  • · ставка річних у гривні від 0,01%3;
  • · перший внесок від 10%3;
  • · термін кредитування до 7 років3;
  • · фіксована ставка на весь строк кредитування3.

Автомобілі Hyundai Sonata мають гарну комплектацію, яка включає: електричні бокові дзеркала з електричним регулювання, підігрівом та автоматичним складанням; тоноване скло всіх вікон; ключ з дистанційним керуванням; задні парктроніки; датчики тиску в шинах та 16-дюймові легкосплавні диски. У салоні автомобіля присутні такі функції: камера заднього огляду; кондиціонер; мультимедійна система з великим монітором; електросклопідіймачамі всіх вікон та ін. В незалежності від обраної моделі, авто обладнані системами ABS та ESP; іммобілайзером; подушками безпеки; підсилювачем керма; центральним замком; бортовим комп'ютером; шкіряним салоном та мультикермом.

Варто відзначити, що пропоновані авто обладнані газовими двигунами, 2,0 LPi 5 покоління, встановленими та налаштованими безпосередньо на заводі в Кореї.

 

Крім того, купити авто з пробігом в АІС можна у лізінг та без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо поєднати послуги Трейд-ін та автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується як перший внесок за автомобіль, що купується.

Пропоновані автомобілі пройшли митне очищення в Україні, сертифіковані та доступні для тест-драйву.

Всі автомобілі доступні для огляду і тест-драйву в містах: Київ, Суми, Харків, Чернігів, Черкаси та Миколаїв.

На вказані автомобілі дається страхова гарантія на 100 днів або 15 000 кілометрів пробігу з покриттям ремонту ДВС та АКПП до 85 000 грн.

Нагадаємо, що в мережі АІС, також до покупки доступні такі автомобілі, як: Volkswagen TiguanVolkswagen PassatAudi Q5BMW 528Kia K5 та Kia Soul.

Більше інформації про сайті www.autotrade.com.ua.

 

1 Вказано розмір платежу в місяць за умов: початковий внесок 70%, термін кредитування 4 роки, відсоткова ставка 4,49%. Разова комісія банку - 2,5% від суми кредиту (включається в суму кредиту)/* за рахунок коштів Позичальника). Більш детальну інформацію про умови програм кредитування уточнюйте у продавця. Кредитує АТ «КБ «ГЛОБУС». Ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019р.

2 Зазначені мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 23 квітня 2024р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника та продавця. В цілях уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.

 

3 Детальні умови за посиланням

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка