Новости

 
13 травня 2020

АІС знижує ціни на авто з пробігом на 10-45 тис. грн.

Торгова мережа АІС відновлює продаж автомобілів, що були у використанні, в тому числі в кредит або лізинг, та оголошує про акційною розпродажу лімітованого складу з вигодою до 45 000 грн.!*:

KIA MORNING (PICANTO) - від 202 200.*

CHEVROLET CRUZE - від 215 500 грн.*

VOLKSWAGEN JETTA - від 229 000 грн.*

KIA PRIDE (RIO) - від 237 300 грн.*

HYUNDAI SONATA - від 242 700.*

FORD FOCUS - від 248 100 грн.*

HYUNDAI AVANTE (ELANTRA) - 253 800 грн.*

HONDA CR-V - від 269 700 грн.*

MAZDA 3 - від 304 800 грн.*

HYUNDAI TUCSON - від 321 000 грн.*

Представлені автомобілі 2009-2017 років випуску, з пробігом від 40 до 250 тис. км., як з бензиновими (включаючи біпаливні з ГБО), так і дизельними двигунами і автоматичною трансмісією. Пропоновані автомобілі - власний імпорт з США і Кореї, пройшли повне митне очищення та сертифікацію. Можлива покупка в кредит, лізинг, трейд-ін.** АІС закуповує авто в Кореї і США у офіційних постачальників в хорошому і відмінному стані, вони не були в серйозних ДТП, не є "утоплениками", в них не порушена геометрія кузова. Склад пропонованих автомобілів - один з найбільших в країні.

Придбати автомобіль з пробігом можна в будь-якому торговому центрі АІС по всій Україні. Всі автомобілі доступні для тест-драйву і технічного огляду / діагностики на незалежній СТО.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі і умови придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України) або на сайті AIS Autotrade. Склад автомобілів за зниженими цінами обмежений. Акційна пропозиція діє з 13.05.2020г. по 15.06.2020г. при наявності авто на складі.

Нагадуємо, що сервісні центри МДВ відновили проведення реєстрації автомобілів з пробігом. Співробітники компанії надають допомогу в постановці придбаного автомобіля на облік.

* Вказано мінімальний і максимальний розмір зниження ціни між прайс-листом на 01.04.2020р. і 13.05.2020р. Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 13.05.2020р. виходячи з наявності автомобіля на складі. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Ціни змінюються щодня в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка